demo-attachment-33-final-4

Opties

28190-200

Gratis Starten

Als je gratis wil starten met onze service is het mogelijk om gratis een voorstel te krijgen en een opstart te maken in de samenwerking.

161182-200

Starten

7 dagen p/w Support

Webshop of Blog

SEO en SEA ondersteuning

€75 gratis aan google ads

Logo Design

Custom email accounts

Huisstijl & Framework

pngfind.com-chart-png-1077603

Groeien

Alles van Starten +

Marketing campagne Starten

Inzicht krijgen in statistieken

Doelgroep analyse

Social media onderhouden

Configureerbare en flexibele websites

Wij bouwen websites op een platform, dit is zo toegankelijk dat iedereen zelf aanpassingen kan maken. Het samenwerken is hierdoor ook overzichtelijk omdat de taken helder zijn en daardoor makkelijk verdeeld kunnen worden.

Alles begint met kleine stappen

Al het begin is moeilijk, dit is absoluut ook het geval met marketing. Maar wanneer de start eenmaal gemaakt is dan vindt er een sneeuwbal effect plaats waarin iedere nieuwe rotatie weer meer nieuwe sneeuwvlokken toevoegd aan het grote geheel.

Cases

Edo Maas is een Rotterdam Based kunstenaar die naast kunst ook zelf kleding maakt. Wij hebben de mooie kans gekregen om voor hem een webshop op te zetten en te helpen met het krijgen van klanten.

Als je van podcasts houd dan ben je misschien al een keer langs deze podcast gekomen. Voor de zelfspodcast hebben we de website gemaakt. In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens,  maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag.

Sneaker Shark is een webshop voor bijzondere schoenen, het gaat hier om collectors items niet alleen een bescherming voor de voet. Deze onderneemster hebben wij in de kinderschoenen gezien en kunnen ondersteunen met iedere stap in het pad naar een geweldige bedrijf.

Reviews

Als je nog niet gelooft dat we geweldig zijn, lees het hier dan nog een keer van anderen.

Webshop van Edo Maas

Edo Maas is een Rotterdam Based kunstenaar die naast kunst ook zelf kleding maakt. Wij hebben de mooie kans gekregen om voor hem een webshop op te zetten en te helpen met het krijgen van klanten.