demo-attachment-33-final-4
webshop-removebg-preview

Webshop starten

Veel mensen denken dat grote webshops zoals Amazon en Bol.com de wereld van het online verkopen al gedomineerd hebben. Dit is niet waar het is voor iedere ondernemer mogelijk om een webshop te starten en meer dan rendabel te worden.

portfolio

Online portfolio

Als u ondernemer bent die een goede service verleent dan verdient u een goede website waar u eerder gedaan werk op laat zien. Wij helpen u met het verschijnen online op de kernwoorden waar uw klanten op zoeken en het overbrengen van uw verhaal. 

blog-removebg-preview

Blog starten

Heeft u een interessant onderwerp waar u graag uw kennis in de vorm van verhalen over deelt? Dan is het een goed idee om een blog op te starten, doe dit bijvoorbeeld in combinatie met een podcast.

Start met iets verkopen online

Configureerbare en flexibele websites

Wij bouwen websites op een platform, dit is zo toegankelijk dat iedereen zelf aanpassingen kan maken. Het samenwerken is hierdoor ook overzichtelijk omdat de taken helder zijn en daardoor makkelijk verdeeld kunnen worden.

Zelf producten toevoegen

Wanneer je website klaar is kan je starten met producten toe te voegen. Hier krijg je van ons natuurlijk alle hulp bij die je nodig hebt. We kunnen zelfs helpen met het maken van goede product fotos.

Snelle betalingen

De beste betalingservaring van Europa voor jouw klanten. Zij verbeteren onze betaalmethodes continu. Zo krijg jij de beste conversie.

Alles bekijken

Online portfolio

Bent u al goed te vinden?

Als u startende ondernemer bent die een goede service verleent dan verdient u een goede website waar u eerder gedaan werk op laat zien. Wij helpen u met het verschijnen online op de kernwoorden waar uw klanten op zoeken en het overbrengen van uw verhaal. 

Trots op projecten

Om nieuwe klanten te kunnen overtuigen is het belangrijk om effectief eerder gedaan werk te kunnen laten zien.

 

Hulp bij betalingen ontvangen

Als je service online aanbied moet je eigenlijk ook betalingen kunnen vangen online, automatische incasso of gewoon een zakelijke betaling ontvangen met een simpele factuur er bij?

De beste betalingservaring van Europa voor jouw klanten. Zij verbeteren onze betaalmethodes continu. Zo krijg jij de beste conversie.

Alles bekijken

 

Blog/podcast starten

Alle platformen staan er nu voor open!

Als u zich af vraagt wat ik zou kunnen betekenen voor u dan is het een goed idee om eens te kijken naar de zelfspodcast.

Wij hebben onlangs voor deze podcast een website gemaakt, nu kunnen wij zeker niet alle eer nemen voor het enorme succes dat dit is geworden. Maar met gemiddeld 80k luisteraars per aflevering is dat het zeker wel.

 

Duidelijke communicatie

Om een blog en podcast populair te maken moet het duidelijk zijn waar de lezer of luisteraar voor komt. Wij kunnen helpen met nadenken over strategie en publieke perceptie.

Monitize (geld verdienen)

Als je podcast of blog er klaar voor is kunnen er advertenties worden geïntroduceerd. Er zijn ook andere manieren om er geld mee te verdienen als je een trouwe luisterbasis hebt verworven zou het bijvoorbeeld mogelijk kunnen zijn om een abonnement voor extra’s te maken.

We helpen graag uw mogelijkheden in kaart te brengen en in actie te brengen.

Onze core objectives en USP's

demo-attachment-35-Flat-Designed-Concepts-Colored-3@2x

Creatieve insteek

Om onze klanten de aandacht te laten krijgen die ze verdienen zorgen wij voor creatieve oplossingen ook wel Growth hacking genoemd.

demo-attachment-36-Flat-Designed-Concepts-Colored-713@2x

Korte leverings termijn

Om te kunnen groeien en mee te kunnen bewegen op nieuwe trends moet er snel actie ondernomen worden.

demo-attachment-37-Flat-Designed-Concepts-Colored-71@2x

Duidelijke betalingen

Wij spreken op basis van het doel in overleg duidelijke en meetbare metrics af zoals  CPI, CPC, en CPS.

Onze aanpak

Wij geloven dat een goed bedrijf aan een eerlijke kennismaking genoeg moet hebben om een klant te kunnen overtuigen. Maar deze kans moet wel gegeven worden, dat is waar wij voor zorgen.

Op alle apparaten

Wij maken content voor alle apparaten appart als dat nodig is om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Deelbaarheid hoog

Klanten kijken vaak naar een autoriteit zoals vriend of vriendin om te zien of een product of service goed is, daarom stimuleren wij het delen. 

Customer tracking

Het is extreem belangrijk om goed te volgen wie je klanten zijn om je conversies zo hoog mogelijk te krijgen.

Doelen crushen

Wanneer wij in de roos schieten worden targets en verwachtingen overtroffen.

Alles begint met kleine stappen

Al het begin is moeilijk, dit is absoluut ook het geval met marketing. Maar wanneer de start eenmaal gemaakt is dan vindt er een sneeuwbal effect plaats waarin iedere nieuwe rotatie weer meer nieuwe sneeuwvlokken toevoegd aan het grote geheel.

Cases

Edo Maas is een Rotterdam Based kunstenaar die naast kunst ook zelf kleding maakt. Wij hebben de mooie kans gekregen om voor hem een webshop op te zetten en te helpen met het krijgen van klanten.

Als je van podcasts houd dan ben je misschien al een keer langs deze podcast gekomen. Voor de zelfspodcast hebben we de website gemaakt. In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens,  maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag.

Sneaker Shark is een webshop voor bijzondere schoenen, het gaat hier om collectors items niet alleen een bescherming voor de voet. Deze onderneemster hebben wij in de kinderschoenen gezien en kunnen ondersteunen met iedere stap in het pad naar een geweldige bedrijf.

Reviews

Als je nog niet gelooft dat we geweldig zijn, lees het hier dan nog een keer van anderen.

Webshop van Edo Maas

Edo Maas is een Rotterdam Based kunstenaar die naast kunst ook zelf kleding maakt. Wij hebben de mooie kans gekregen om voor hem een webshop op te zetten en te helpen met het krijgen van klanten.